top of page

Vrijwilligers gezocht voor de gezellige Buurtsafari in Boxmeer!Tijdens de geplande Buurtsafari op zaterdag 16 oktober maken de bewoners van locaties: Madeleine, Orangerie en Weijerstaete in Boxmeer een ronde door de wijk met allerlei verschillende optredens! Help je ons als vrijwilliger mee om de ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen?!


Club Goud

Club Goud zet zich in om ouderen zolang & zoveel mogelijk met de maatschappij te verbinden. Dit doen we door bijzondere activiteiten te organiseren en daar een nieuwe generatie vrijwilligers bij te betrekken. We zetten kunst en cultuur in om mensen samen te brengen en voor gespreksstof en ontmoetingen te zorgen.


Buurtsafari

De ouderen maken een ronde door de wijk waar vier artiesten op verschillende verrassende locaties optreden. Om te zorgen dat deze dag goed verloopt, zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Dit zijn eigenlijk alleen maar leuke taken! Zoals helpen met de opbouw, tijdens de optredens ondersteunen, ouderen enthousiasmeren, ouderen helpen met oversteken, misschien een oudere met een rolstoel voortduwen en je mag zelf natuurlijk ook genieten van de optredens! Kortom heel gezellig allemaal!


We zijn nog druk bezig om het programma van die dag te realiseren. Verwacht genoeg toffe muzikanten, dichters en danseressen, het wordt erg leuk!


Voordat je je aanmeld als vrijwilliger wil je misschien alvast weten hoe de dag er ongeveer uit komt te zien. Hieronder zie je het programma onder voorbehoud:

  • Tussen 11:00 en 12:00 beginnen met opbouwen en versieren van het evenement.

  • 14:00 twee vrijwilligers delen de programmaboekjes uit aan de bewoners.

  • 14:30 start de Buurtsafari.

  • 17:00 einde Buurtsafari en je helpt dan nog even mee met opruimen.


De Buurtsafari wordt zoals hierboven beschreven gehouden op zaterdag 16 oktober in Boxmeer. Het evenement begint om 14:30 en eindigt rond 17:00.

Vind jij het gezellig om samen met een clubje Boxmeerse ouderen een middagje muziek, literatuur en cultuur te beleven? Geef je dan hieronder op als vrijwilliger!Comments


bottom of page