top of page

ADVIES

Als welzijn beter kan.
FTF-page.jpg

Bij Club Goud geloven we dat het verbeteren van de ouderenzorg een innovatievraagstuk is. Daarom bieden we je graag ons perspectief op jouw veranderingsvraag met onze adviesdiensten. Niet omdat we het beter weten, maar omdat we inmiddels veel ervaring hebben opgedaan met innovatie in de ouderenzorg. Vanuit deze ervaring kunnen we je vertellen over wat wél en niet werkte, en wat bijdraagt aan een beter en sneller resultaat in jouw organisatie.

 

Club Goud beantwoordt samen met jou vragen als:

Hoe zet ik mijn team in de innovatiestand?

Hoe zorg ik dat innovatie tot een duurzaam resultaat leidt?

Wie betrek ik bij een verbeteringsproces?

 

Inmiddels hebben we geleerd dat we beter innoveren met drie Club Goud principes:

 

  1. Leren is experimenteren

  2. Betrek alle belanghebbenden

  3. Durf van het gebaande pad af te gaan

 

Volgens deze principes werken we op dit moment samen met een aantal musea om hun collectie beter toegankelijk te maken voor ouderen, denken we met een zorgnetwerk mee over het betrekken van jongeren en adviseren we een woningcorporatie over bijzondere manieren om in contact te blijven met hun oudere doelgroep. Wij zijn er van overtuigd dat jouw organisatie veel kan hebben aan de inzichten die deze, en eerdere projecten opleveren.

 

Is jouw organisatie toe aan frisse ideeën, een beproefd innovatieproces of een andere kijk op uw organisatie? Wij adviseren gemeenten, kunst- en cultuurinstellingen, zorg- en welzijnsorganisaties, sportclubs en andere organisaties over hoe ze de ouderenzorg in Nederland structureel kunnen verbeteren.

PHOTO-2020-06-11-20-27-32.jpg

Ervaar in 30 minuten hoe Club Goud je verder kan helpen.

Plan nu een videocall om jouw vraag te bespreken

Plan een vrijblijvende videocall in van 30 minuten in met onze oprichter Moniek en ervaar hoe Club Goud jouw organisatie verder kan helpen.

bottom of page