TRAININGEN

krijg de tools om zelf aan de slag te gaan

Alle ouderen in Nederland verbonden houden met de maatschappij, dat moeten we samen doen. Daarom geven we met onze trainingen zorgprofessionals de tools om hun welzijnsprogramma’s creatief in te richten en om de deuren open te zetten. Dat doen we op drie manieren: met inspiratiesessies, groeiprogramma’s en mentorsessies. Maar je kunt ons ook benaderen voor een advies op maat!

1. Inspiratie-met-plan-sessies

Speciaal voor professionals betrokken bij ouderen en welzijn organiseren we inspiratie-met-plan-sessies. Hierin werken we in een dag tijd toe naar een actieplan om de deuren open te zetten en de verbinding met de maatschappij te maken.

 

We nemen deelnemers mee langs inspirerende voorbeelden waarna ze zelf hun leukste ideeën uitwerken. Aan het einde van de dag gaat iedereen geïnspireerd en met plan naar huis!

 

Meer weten? Mail ons om de uitgebreide informatie te ontvangen of bekijk eerst onze whitepaper over vrijwilligerswerk in de ouderenzorg 2.0.

2. Groeiprogramma: Welzijnscoördinator van de toekomst!

 In samenwerking met trainingsbureau FutureTalentFactory trainen we welzijnsteams voor de toekomst! Er verandert veel in zorgland: de oudere van vandaag is niet dezelfde oudere als die van morgen of overmorgen. Hoe zorg je dat jouw teams blijven meebewegen met de toekomst? Tijdens het programma nemen we professionals mee in hoe de toekomst eruit gaat zien en hoe zij kunnen meebewegen met de veranderingen die gaan komen.

 

Meer weten? Mail ons om de uitgebreide informatie te ontvangen.

 

3. Mentorsessies: Word koploper in welzijn & vrijwilligerswerk!

Met mentorsessies begeleiden we professionals die graag meer impact willen maken en meer uit hun vak willen halen. Tijdens een maandelijkse online afspraak bespreken we kansen en uitdagingen in jouw organisatie. We begeleiden je om jouw eigen plannen te maken en zijn de stok achter de deur bij het uitvoeren.

 

We kunnen je coachen bij het oplossen van vragen als: hoe zorg je dat welzijn en vrijwilligerswerk een prominente rol in gaat nemen in jouw organisatie? Hoe creëer je draagvlak door de hele organisatie voor jouw ideeën? En hoe inspireer je collega’s om het beste uit zichzelf te halen?

"Wat een energie en wat en expertise. Deze training is echt een cadeautje. Ik start mijn dag met een extra brede glimlach. Jullie zijn toppers! Nu gaan we verder rocken. Er is nog een hoop te doen, maar deze vibe laten we niet meer los!"

- Francis van den Broek, Coördinator Brabantzorg

PHOTO-2020-06-11-20-27-32.jpg

Gratis 30 minuten sparren over jouw uitdagingen met Club Goud? 💡

Plan een gratis mentorsessie met Moniek in en zet de volgende stap binnen jouw organisatie!

"Ik weet zeker dat ik je vooruit kan helpen met de vragen die jij hebt over het betrekken van ouderen bij de maatschappij, het organiseren van welzijn op jouw locatie of vrijwilligersmanagement. Als het je bevalt, kan je net als andere professionals ervoor kiezen om maandelijks een mentorsessie te plannen." - Moniek

Kom bij de club:

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Inspiratie rondom welzijn in de ouderenzorg ontvangen?

"Deze mail voelt als confetti in mijn mailbox! 🎊"

- Femke, abonnee & Begeleider Zorg & Welzijn

WA-ZTAMK fc 300 dpi.jpeg
Logo_VWC_Nijmegen_transparant_NIEUW.png
Sterker Sociaal Werk 2018-01-30Logo ster
Spectrum-partner-met-Elan.jpg
logo-provincie-gelderland.jpg
Logo_DOEN-1.jpg
Oranje_Fonds-logo_vsi_0.jpg
logo-pc-jpg-vsbfonds-pay-off-rgb.jpg

© 2021 Club Goud