VRIJWILLIGERSWERK

Help mee met evenementen en programma's voor Nijmeegse ouderen

Club Goud organiseert bijzondere activiteiten voor ouderen. We nemen ouderen mee naar een festival, nodigen lokale restaurants uit voor een pop-up in een woonzorglocatie of brengen de topstukken van een museum naar een zorginstelling.

 

Daarvoor werken we altijd samen met lokale partijen voor het werven van de vrijwilligers, bijvoorbeeld een poppodium, theatergezelschap of sportschool. We houden van experimenteren: nieuwe activiteiten uitproberen en verrassende samenwerkingen lanceren. Nijmegen en omgeving is daarvoor onze testtuin. 

Experimenteer je met ons mee? Meld je aan voor een van deze activiteiten:

 • Huiskamerfestival
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Nijmegen - verschillende seniorenflats
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Nijmegen - verschillende seniorenflats, Nijmegen, Nederland
  Nijmeegs talent treedt op bij senioren in de woonkamer!
 • Typisch Boxmeer maatjesprogramma
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Boxmeer
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Boxmeer, 5831 Boxmeer, Nederland
  Loop jij voorop in de polonaise met carnaval en mis je geen editie van Daags na de Tour? Kortom: ben jij een Boxmerenaar in hart en nieren? Doe dan mee met het bijzondere project Typisch Boxmeer.
 • Maatjesprogramma's Nijmegen
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Nijmegen
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Nijmegen, Nijmegen, Nederland
  In oktober starten we met drieleuke maatjesprogramma's. Daarbij ga je 10 keer op de koffie bij een Nijmeegse oudere die graag wat vaker bezoek wil krijgen. We starten met een gezamenlijke kick-off waar je handige tips krijgt, samen met een handboek met gespreksonderwerpen en ideeën voor activiteiten

Ik heb laatst weer met mevrouw M. gezeten en het was echt heel leuk. We hebben 3 uur gepraat en filmpjes gekeken van Nijmegen voor de oorlog. Ik heb echt geluk gehad met de match. Mevrouw M. is een hele sterke vrouw en ik kan veel van haar leren hoe ze in het leven staat, daar ben ik blij mee!

Robin, maatje bij Club Goud