top of page

Jumbo Super Uitje ❤️Hoera, slingers, confetti! Gisterenmiddag vond het allereerste Jumbo Super Uitje plaats! 18 assistentes van het Jumbo hoofdkantoor in Veghel bezorgden de ouderen van zorgboerderij de Liesvelden een super middag in de Jumbo Foodmarkt. En met Club Goud mochten wij meehelpen met bedenken en organiseren, yes!


Jumbo: De leukste (en sociaalste!) boodschap

Bij Jumbo vinden ze het belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving en zich daar voor in te zetten. En dat doen ze op allerlei verschillende manieren. Zo maken ze deel uit van initiatief een tegen eenzaamheid en haalden in de zomer het nieuws met de kletskassa. Hoe gaaf dat zo'n groot bedrijf als Jumbo zich op deze manier inzet om eenzaamheid tegen te gaan en kwetsbare mensen te ondersteunen!


Jumbo Super Uitje met de assistentes

Helemaal leuk dan ook toen we in het voorjaar werden gebeld door Maartje en Lindsay van het Jumbo hoofdkantoor in Veghel. Zij gaven aan met hun team van assistentes graag iets te willen betekenen voor (kwetsbare) ouderen uit de buurt. Of wij wilden helpen met het bedenken van en ondersteunen bij deze activiteit. Samen met de dames en later ook met Zorgboerderij de Liesvelden uit Beek en Donk ontwikkelden we het Jumbo Super Uitje.


Programma

Insteek van het Super Uitje was om ouderen fijn in de watten te leggen bij de Jumbo foodmarkt in Veghel. Het programma bestond uit een warm welkom met koffie & appelflappen, een maatje om mee de winkel in te gaan, lekkere hapjes om op de route te proeven en tot slot nog een grappig spel. 4 auto's, 7 vrijwilligers en 17 ouderen van de Liesvelden kwamen gisterenmiddag naar de Jumbo voor het programma. En het was zeer geslaagd! Veel mensen kenden de plek waar deze Jumbo nu staat nog van vroeger, maar waren nog nooit in de winkel geweest. Extra leuk dan ook om daar een kijkje te komen nemen en zich lekker te laten verwennen!


More please!

Vanuit Club Goud zijn we super enthousiast over dit soort bijzondere samenwerkingen: juist door met elkaar nieuwe dingen te proberen, kunnen we zoveel meer impact maken! Stiekem dromen we dan ook over nog veel vaker met de Jumbo samenwerken. We hebben nog zoveel ideeën over wat we samen kunnen doen om ouderen te ondersteunen... To be continued!

bottom of page