About last weekend: De ❤ voor Muziek
In de woonkamer van Jan spelen Lizzy en de elfjarige Sophie bekende popnummers, achter de deur van Bep op nummer 94 draagt dichtster Anke haar werk voor en in de tuin klinkt er country- en westernmuziek. Tijdens het huiskamerfestival De Liefde voor Muziek zijn er overal in appartementencomplex de Weijerdonck muzikale verrassingen.


De Boxmeerse locatie van woningcorporatie Mooiland is op vrijdag 21 juni overgenomen door lokaal talent. Huiskamers en gezamenlijke ruimtes zijn voor één avond concertzaal. Troubadours, koren en bands spelen alles van Franse chansons tot Benny Neyman en gospel.


De avond is niet alleen op muzikaal gebied super divers, ook het publiek is gemêleerd. Senioren uit van het complex zitten zij aan zij met buurtbewoners die voor het eerst bij de Weijerdonck op bezoek komen. Verschillende generaties samenbrengen en mensen met muziek verbinden was het doel van de avond. En dat is zeker geslaagd als iedereen aan het einde van de avond met een bitterbal in de hand nog even gezellig napraat over de optredens.


Kijk hier voor een mooie fotoserie van de De Liefde voor Muziek:


Foto's door Jimmy Israel


Huiskamerfestival De Liefde voor Muziek is een samenwerking tussen Sociom, Mooiland en Club Goud en is tot stand gekomen met een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds.


Kom bij de club:

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Inspiratie rondom welzijn in de ouderenzorg ontvangen?

"Deze mail voelt als confetti in mijn mailbox! 🎊"

- Femke, abonnee & Begeleider Zorg & Welzijn

WA-ZTAMK fc 300 dpi.jpeg
Logo_VWC_Nijmegen_transparant_NIEUW.png
Sterker Sociaal Werk 2018-01-30Logo ster
Spectrum-partner-met-Elan.jpg
logo-provincie-gelderland.jpg
Logo_DOEN-1.jpg
Oranje_Fonds-logo_vsi_0.jpg
logo-pc-jpg-vsbfonds-pay-off-rgb.jpg

© 2021 Club Goud