top of page

Vrijdag 21 juni - Huiskamerfestival de Liefde voor Muziek

In de afgelopen maanden werkten we samen met woningcoörperatie Mooiland en Sociom aan dit gloednieuwe festival in Boxmeer... Hierbij nodigen we je van harte uit om erbij te zijn!

Op vrijdag 21 juni gaan de deuren van appartementencomplex de Weijerdonck open tijdens Huiskamerfestival de Liefde voor Muziek! Lokale artiesten treden die avond op in woonkamers en andere bijzondere plekken in het gebouw. Niet alleen krijgen alle gasten een bijzonder kijkje achter deuren waar ze nog nooit zijn geweest, maar de bewoners van de Weijerdonck ontvangen ook gezellige bezoekjes van andere muziekliefhebbers. Op visite gaan bij de buren wordt zo een feestje!


Artiesten

Een bonte mix aan lokale artiesten treedt op tijdens het festival. Dichter met lintje Mientje Wever, dameskoor Femmes Kabaal, troubadour Mia Dekkers en Toon van Opbergen, zangeres Lizzy Schraven en een jongeren slagwerkgroep van de Boxmeerse Muziekschool zullen onder andere erbij zijn. Koren, fanatieke amateurmuzikanten, dichters en buurtbewoners met een verborgen talent: allerlei lokaal talent krijgt een podium tijdens De Liefde voor Muziek!


Programma

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Een kleine 10 totaal verschillende artiesten treden op in het gebouw. Onder leiding van de publieksbegeleiders ga je op ontdekkingstocht en bezoek je de verschillende optredens. De optredens duren tussen de 10 en 15 minuten. Het laatste optreden begint om 21.15 uur. Drink aansluitend een drankje mee in de huiskamer van het gebouw en knoop gezellig een praatje aan met een van de bewoners!


Inwoners Boxmeer samenbrengen

Het huiskamerfestival is een initiatief van woningcorporatie Mooiland in samenwerking met welzijnsorganisatie Sociom en Club Goud. Zij willen met De Liefde voor Muziek verschillende generaties inwoners van Boxmeer samenbrengen. “We hopen dat buurtbewoners tijdens dit bijzondere event eens binnenwandelen bij de Weijerdonck en contact leggen met de bewoners. Muziek verbindt mensen, en we hebben gemerkt dat er onder bewoners enorm veel liefde voor muziek bestaat” aldus Petra Spanjers, Wijkconsulente van Mooiland.


Gastenlijst

De Liefde voor Muziek is gratis toegankelijk, maar omdat er maar beperkt plek is moet je wel reserveren. Speciaal voor collega’s, vrienden en bekenden en anderen die dit bericht lezen op onze website zijn er gastenlijstplekken gereserveerd. Wil je graag op de gastenlijst? Laat het ons dan even weten via hallo@clubgoud.com dan zetten we je er graag op en kan je bij aankomst direct doorlopen. Het adres is Appartementencomplex de Weijerdonck, Weijerstraat 50 in Boxmeer.


Over Mooiland Als woningcorporatie huisvest Mooiland ruim 60.000 mensen in meer dan 26.000 woningen verspreid over heel Nederland. Ze zorgen voor betaalbare, kwalitatief goede en duurzame sociale huurwoningen. Dat doen ze vooral voor mensen met een lager inkomen of met een bijzondere woonvraag, zoals bijvoorbeeld ouderen.


Over Sociom

Ieder mens heeft talenten. Tegelijkertijd zijn we soms kwetsbaar en hebben we elkaar nodig. Juist daar waar mensen elkaar helpen en aanvullen, is het goed samenleven. Sociom helpt daarbij. Zij maken zich sterk voor een prettige leefomgeving; een omgeving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar. Dat doen ze door mensen samen te brengen.

bottom of page