top of page

De bloemetjes buitenzetten bij Het Zusje van Debbie


Onze vrijwilligers zetten de bloemetjes buiten bij Het Zusje van Debbie! Omdat zij steeds ouderen een leuke dag bezorgen, willen wij nu een keer iets tofs voor hen organiseren. Daarom krijgen alle maatjes en helpende handen een gastenlijstplek voor dit awesome festival op het Honigcomplex.


Waar gaan we dansen? De vrijdag na hemelvaart organiseert het Zusje van Debbie zijn eerste festival. Dat betekent drie stages met elk een eigen geluid en eigen sfeer, extra veel ruimte voor gekkigheid en zomers vertier en een magnifiek uitzicht op de Waal met de zon op je gezicht. Op de line-up staan onder andere Joost van Bellen, Waltzburg (dj-set) en Serious Boaters. 💃 Kijk voor meer info in het Facebookevent!


Hoe werkt het? Was je het afgelopen jaar bezoekmaatje of vrijwilliger voor Club Goud en wil je mee feesten? (JA) Stuur dan uiterlijk dinsdag 28 mei een mailtje naar hallo@clubgoud.com, dan regelen wij je ticket. We vinden het gezellig om op het festival even met z’n allen een drankje te doen. Dus als je komt, gooien we je in een appgroep waarin we even een momentje prikken om samen te komen. Waarschijnlijk rond een uur of 17:00/18:00.


Tot op de dansvloer!


Comments


bottom of page