top of page

POP-UP EXPO

prikkelende kunstexpo's van het Noordbrabants Museum, het Van Gogh Museum en Het Valkhof Museum
foto10_edited.jpg
  • wat: kunstexpo met replica's van museale topstukken

  • wanneer: vanaf mei 2023

  • waar: o.a. De Wever, Stichting Lokaal en Holland Zorggroep

  • partners: Noordbrabants Museum, Het Valkhof Museum & Van Gogh Museum

  • impact: 500+ ouderen

De komende maanden reizen drie POP-UP EXPO's langs verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Het Noordbrabants Museum, het Van Gogh Museum en Het Valkhof Museum brengen reproducties van kunstwerken naar ouderen toe die zelf niet meer makkelijk het museum kunnen bezoeken.

Bekijk de mooie kunstwerken, ontdek het verhaal erachter en laat u inspireren. Ieder kunstwerk roept vragen op en nodigt uit tot een gesprek. Wilt u zelf creatief aan de slag? Er worden verschillende activiteiten georganiseerd bij elke POP-UP EXPO. Nodig uw familie en kennissen uit voor een bezoek, of ontmoet nieuwe mensen bij de creatieve activiteiten!

Dit zeggen anderen over de pop-up expo:

francis van den broek.jpg

Francis Van den Broek, BrabantZorg

De expo was zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes verzorgd, zodat ik na 30 minuten opbouwen al de eerste bewoners kon verwelkomen. En wat zijn de bewoners enthousiast, er wordt met aandacht naar gekeken, herinneringen opgehaald en bewonderd. In deze lastige tijden zijn dit prachtige luchtpuntjes!

IMG_9717.jpg

bewoner woonzorglocatie Nieuwenhagen Den Bosch

Ik geef de expositie een cijfer 10. Ik verlang naar meer!

Joyce van Boxtel.jpg

Joyce van Boxtel, Annenborch

We zijn heel blij met dit mooie initiatief. Ondanks dat niet iedereen van kunst houdt, komen toch veel mensen met bewondering een kijkje nemen. Het geeft gespreksstof merken wij. Wat mensen het mooiste werk vinden? Dat is het doek van Gerard van Spaendonck, de prachtige bloemen worden erg gewaardeerd.

PHOTO-2020-06-11-20-27-32.jpg

Samen sparren? 💡

Boek nu een persoonlijke videocall en krijg gratis inspiratie rondom ouderenwelzijn

Heb je nog vragen over dit project of wil je tips over hoe je het welzijn op jouw locatie anders kan aanpakken? Plan dan een videocall van 30 minuten in waarin ik inspiratie deel en meedenk over jouw uitdagingen. Helemaal gratis en voor niets, je zit hierna nergens aan vast.

Spreek je snel!

Moniek

bottom of page