top of page

Inspiratiebox Heel Holland Helpt

Foto 1 Heel Holland Helpt.jpg

U kunt zich niet meer aanmelden voor de box.

Voor geïnteresseerden hebben we wel het vernieuwde (!) inspiratieboekje online beschikbaar.

Speciaal voor ouderen hebben wij een inspiratiebox ontwikkeld. In deze box vindt u verhalen van mensen die iets voor een ander doen. Zij halen hier vaak veel voldoening uit, leuke contacten en plezier. Ook kunt u ontdekken wat bij u past. Bent u bijvoorbeeld meer een gezelligheidsdier of een leraar? Een aanpakker of een dierenvriend? 

 

In deze box vindt u het volgende:

  • Gesprekskaartjes voor een goed gesprek over anderen helpen

  • Boekje met leuke tips en interviews

  • Thee en een lekker koekje om er eens goed voor te zitten

  • Kaartjes om te versturen naar iemand

  • Contactgegevens van iemand die u verder kan helpen

  • Goodies van onze partners (ze zijn heel blij met mensen zoals u!)

 

Ga er eens lekker voor zitten, zet een kopje thee en bekijk wat u kunt doen voor anderen. Wilt u bijvoorbeeld een keer een kaartje voor iemand maken? Wilt u een keer meedraaien op een locatie waar ze helpende handjes zoeken? Bent u wat minder mobiel maar wilt u bijvoorbeeld vanuit thuis iets doen? Het boekje staat vol voorbeelden die u kunnen inspireren.

 

De inspiratiebox is hieronder gratis aan te vragen. We hebben een box voor personen die zelf willen ontdekken wat ze willen betekenen voor een ander, maar ook een box voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan een dagbestedingsplek of een woonlocatie. 

 

Als u de box aanvraagt dan kunt u door Club Goud teruggebeld worden om te vragen hoe de box is bevallen, wij willen hier namelijk heel graag van leren. 

 

De Vrijwilligerscentrale Nijmegen belt iedereen die een box heeft besteld na een tijdje op om te vragen of ze u kunnen helpen bij het vinden van een manier om iemand te helpen. Zij hebben contacten met vele organisaties uit Nijmegen en kunnen u verder helpen als het gaat om een leuke match of bijvoorbeeld vervoer.  Als u deze box aanvraagt gaat u hiermee akkoord.

Deze box is ontwikkeld in samenwerking met: NLvoorelkaar, Vrijwilligerscentrale Nijmegen, Netwerk100, ZZG Zorggroep, Sterker, Spectrum en Bindkracht10.

inspiratiebox.png
bottom of page