Doneer voor de Contactloze Buitenconcerten

Bezorg ouderen een genietmomentje in deze moeilijke tijd

Vanuit het hele land ontvangen we aanvragen voor contactloze buitenconcerten. Om die allemaal te kunnen organiseren en financieren hebben we een crowdfundingsactie in het leven geroepen.

We zouden het super vinden als jij een donatie zou willen doen om zoveel mogelijk ouderen met een contactloos buitenconcert te kunnen verrassen. 

Bepaal zelf met welk bedrag je de buitenconcerten eenmalig wil steunen. Jouw donatie brengt ouderen door heel Nederland een lichtpuntje in deze moeilijke tijd.

Of help mee met een donatie voor een specifieke regio:

Op 24 locaties zijn hier concerten aangevraagd, onder andere in Zuid-Scharwoude, Blaricum, Laren, Bussum, Heemstede en Hilversum. Daarvoor hebben we in totaal 4.000 euro nodig, help jij mee?

In 22 woonzorgcentra, waaronder in Marum, Appingedam, Delfzijl en Groningen, willen we ouderen graag opfleuren. Jij ook? Doe dan een bijdrage.

21 woonzorglocaties in Utrecht willen graag een concert, bijvoorbeeld in Driebergen, Amersfoort, Baarn en Bilthoven. Daarvoor is 4.000 euro nodig. Help jij mee met een bijdrage?

De muzikale afleiding is goud waard voor ouderen in o.a. in Rosmalen, Geldrop, Uden, Nuland, Tilburg, Dongen en Boxtel. Breng jij hen dit moment van ontspanning?

Met jouw bijdrage kunnen we meer van dit soort momenten creëren: 

Kom bij de club:
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • mail-157211_960_720

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

© 2020 Club Goud