top of page

Mooiland Muziektour

swingend coronaproof muziekfestijn
hansdegroot__3_van_15__720.jpg
  • wat: muzikaal spektakel met meezingers

  • wanneer: zomer 2020

  • waar: 5 locaties van Mooiland

  • partners: Woningcorporatie Mooiland

  • status: afgerond

  • impact: 150 ouderen bereikt

Bij vijf locaties van woningcorporatie Mooiland organiseerden we met Club Goud een muzikaal spektakel: de Mooiland Muziektour. Met gouden feesthoedjes op en zwaaiend met rood-wit geblokte Brabantse vlaggetjes konden de bewoners van de seniorencomplexen losgaan op bekende hits. Artiesten Richard, Joris & Michael zongen meeswingers van André Hazes, René Froger en ABBA. 

De Mooiland Muziektour is een bijzondere activiteit die helemaal veilig en coronaproof kan worden georganiseerd.

 

Om te zorgen dat de ouderen ook voldoende voorpret beleven, kregen ze een paar weken voor het concert al een boekje. Daarin stonden danspassen om vast te oefenen, een muziekquiz en vast een aantal liedteksten voor het concert.

Dit zeggen anderen over de Mooiland Muziektour:

Mooiland.jpg

Mooiland

Wat was het geslaagd! In het heerlijke zonnetje zetten zangers Richard, Joris en Michael een geweldige, interactieve show neer, met swingende nummers en ‘gouwe ouwe’. Er werd gedanst, gelachen en genoten door bewoners op hun balkon of tuintje.. Het was een feestje! 

PHOTO-2020-06-11-20-27-32.jpg

Samen sparren? 💡

Boek nu een persoonlijke videocall en krijg gratis inspiratie rondom ouderenwelzijn

Heb je nog vragen over dit project of wil je tips over hoe je het welzijn op jouw locatie anders kan aanpakken? Plan dan een videocall van 30 minuten in waarin ik inspiratie deel en meedenk over jouw uitdagingen. Helemaal gratis en voor niets, je zit hierna nergens aan vast.

Spreek je snel!

Moniek

bottom of page