top of page

Quicksteps, polonaises en swingen op Drift's DanspaleisDe zon werd van de hemel gedanst op de eerste zaterdagmiddag van de Vierdaagsefeesten! Voor de tweede editie van Drift's Danspaleis toverden we de SMKMRKT samen met Het Danspaleis en Drift weer om tot een heuse dancing.


Na de warming up van Olga Commandeur was iedereen voorbereid om een middag te swingen. De rek- en strekoefeningen kwamen goed van pas, want de dansvloer heeft tot 16:00 uur vol gestaan met jonge én meer ervaren dansers. 


PlatenDraaier Suna draaide klassiekers als ''t Kleine Café Aan De Haven' en 'Rock Around The Clock', maar ook de sirtaki of een walsje, als er maar op gedanst kon worden. Verzoekjes kwamen ook aan de lopende band binnen, van vaste bezoeker Theo die een quickstep wilde horen tot een dame die voor het eerst in jaren weer eens een tango danste, nadat met een oproepje een danspartner in het publiek werd gevonden. 


Met een kleine 20 vrijwilligers van Club Goud zorgen we dat de middag op rolletjes liep en verwelkomden we onder andere 10 ouderen van Bottendaal Deel de Dag en de Zonnebloem. 


Bedankt weer allemaal, het was een feestje!Comments


bottom of page