top of page

za 05 okt

|

woonzorgcentrum Nijevelt

Ommetje op rolletjes

Met ouderen op culturele expeditie door de Nijmeegse wijk Heijendaal!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ommetje op rolletjes
Ommetje op rolletjes

Tijd en locatie

05 okt 2019, 13:00 – 17:00

woonzorgcentrum Nijevelt, Heyendaalseweg 117, 6525 AH Nijmegen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op zaterdag 5 oktober organiseren we samen met de Waalboog en de Nacht van de Ommetjes voor de tweede keer het Ommetje op Rolletjes. Met oudere kunst- & cultuurliefhebbers van woonzorglocatie Nijevelt maken we een speciale wandeling door de wijk!

Het Ommetje op Rolletjes is onderdeel van de jaarlijkse Nacht van de Ommetjes. Door heel Nijmegen zijn die avond culturele wijkwandelingen. Onderweg komen deelnemers op de bijzondere plekjes, waar ze verborgen talenten en kunst en cultuur uit de wijk zien. Het Ommetje op Rolletjes is een speciale middag-editie voor ouderen in de wijk Heijendaal. 

Het ommetje duurt ongeveer 1,5 uur. Onderweg maken we stops voor acrobatiek, muziek, theater en een ninja act. Als vrijwilliger help je mee door een oudere in een rolstoel te vergezellen onderweg of door iemand die slecht ter been is te ondersteunen.

Programma Ommetje op Rolletjes

13.00 uur - welkom vrijwilligers

14.00 uur - welkom met Koffie / thee / koekje bij woonzorgcentrum Nijevelt, Heyendaalseweg 117 in Nijmegen. 

14.30 uur  - Start van de wandeling: Tijd om de buurt in te trekken, opzoek naar cultureel en kunstzinnige verrassingen!

16.15 uur - Zijn we weer terug bij Nijevelt. Hier wacht er weer koffie / thee / en iets lekkers op ons!

16:45 uur - Sluiten we de middag samen af

Vrijwilligers

Om te zorgen dat alle ouderen mee kunnen, helpen we met zo'n 30 vrijwilligers bij de wandeling. Lijkt het je leuk om ouderen een bijzondere middag te bezorgen? Wandel je graag én wil je gezellig een middag met een oudere optrekken? Meld je dan aan als vrijwilliger! Er zijn verschillende taken die middag: meewandelen met een oudere in rolstoel, de koffie verzorgen, jassen ophangen of hapjes ronddelen. Jij kiest wat het beste bij je past. Nina stuurt je voor het zover is dan nog meer informatie over het ommetje.

Wil je wel komen, maar wordt dat lastig omdat je nog kleine kinderen hebt? Geen probleem, we zorgen voor een oppas bij het evenement. Je kunt je mini me's dus gewoon meenemen! Laat het ons wel even weten via nina@clubgoud.com, zodat we zorgen voor voldoende nanny's.

Deel dit evenement

bottom of page