top of page

do 05 nov

|

Schaijk

Muziek Maatjes

Klets jij je vrienden de oren van hun kop over je laatste Spotify-ontdekkingen of het nieuwe album van je favoriete artiest? Eet, slaap, drink & droom je muziek en deel je deze passie graag met anderen? Doe dan mee met het bijzondere programma Muziek Maatjes.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Muziek Maatjes
Muziek Maatjes

Tijd en locatie

05 nov 2020, 16:24

Schaijk, 5374 Schaijk, Nederland

Over het evenement

Klets jij je vrienden de oren van hun kop over je laatste Spotify-ontdekkingen of het nieuwe album van je favoriete artiest? Eet, slaap, drink & droom je muziek en deel je deze passie graag met anderen? Doe dan mee met het bijzondere project Muziek Maatjes en ga met iemand uit de 45-toeren LPs generatie op avontuur!

In september start Muziek Maatjes. Als maatje ga je samen met een oudere van de Schaijkse Mooiland locaties op zoek naar muziek die jullie raakt. In 10 weken bezoek je je maatje 8 keer om samen muziek te luisteren en over jullie lievelingsplaten te praten.

Waar jullie precies mee aan de slag gaan, hangt af van jullie interesses. Sommige ouderen spelen zelf bijvoorbeeld piano of ze zingen graag, anderen ontspannen door mooie muziek te luisteren. We hebben een handboekje met opdrachten en gespreksonderwerpen als houvast, maar jullie kunnen zelf bepalen waar jullie die dag zin in hebben.

Hoe werkt het precies?

Uit de aanmeldingen maken we op basis van muzieksmaak en interesses matches tussen een jongere en een bewoner van Mooiland Schaijk. Op woensdag 30 september vindt de startbijeenkomst plaats, daar krijg je alle informatie te horen. We matchen je vervolgens met je maatje en op zaterdag 10 oktober om 10:00 uur ontmoeten jullie elkaar voor het eerst!

Waarom Muziek Maatjes?

Het doel van dit project is om te verschillende generaties samen te brengen met muzikale ontmoetingen. Zo willen de organisatoren Club Goud en Mooiland meer “gewone aandacht” creëren voor ouderen. Dat is aandacht die niet van zorgmedewerkers komt, maar aandacht en contact zoals je hebt met familie, vrienden, je sportteam en de buren.

Meedoen?

Ben jij helemaal enthousiast en tussen de 18 en 35 jaar oud? Meld je dan aan als Muziek Maatje! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Club Goud via loes@clubgoud.com.

Deel dit evenement

bottom of page