top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Nijmegen - verschillende seniorenflats

Huiskamerfestival

Nijmeegs talent treedt op bij senioren in de woonkamer!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Huiskamerfestival
Huiskamerfestival

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Nijmegen - verschillende seniorenflats, Nijmegen, Nederland

Gasten

Over het evenement

In 2022 organiseren we voor de tweede keer het Huiskamerfestival in Nijmegen. Lokaal talent treedt tijdens het festival op bij Nijmeegse ouderen in de woonkamer. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. de Nijmeegse popmakelaar en verschillende ouderenorganisaties. Dit evenement is nog volop in ontwikkeling, maar ben je enthousiast, laat het dan hier weten, dan ben jij als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen!

Lijkt je het leuk om mee te helpen met het festival? Er zijn verschillende opties!

Productievrijwilliger - 12 tot 16 uur over een periode van 8 weken

Je helpt mee met het voorbereiden van het festival. Je sluit aan bij een van de vijf locaties bij jou in de buurt waar het festival gaat plaatsvinden. Je komt in de voorbereidingen zo'n 4 keer samen met het productieteam op jouw locatie. Dit team bestaat uit iemand van Club Goud, iemand van de zorgorganisatie, 2 andere vrijwilligers en 2 ouderen. Je helpt mee met het informeren van alle ouderen in het gebouw, je bekijkt samen met ons welke artiesten goed zouden passen op jouw locatie en stemt af met andere betrokken partijen. Tijdens het festival help je alles in goede banen leiden. Je bent bijvoorbeeld gastvrouw, leidt de bezoekers rond langs de verschillende optredens of vangt de verschillende artiesten op. 

Festivalvrijwilliger - 6 uur tijdens het festival

Op de dag van het festival sluit je aan om mee te helpen. Je verzorgt bijvoorbeeld de koffie voor iedereen, neemt de jassen aan of ondersteunt ouderen bij het bezoeken van de verschillende optredens in hun seniorenflat.

Nijmeegs muziek / literatuur / spoken word / theater talent? - 4 uur voorbereiding / 4 uur tijdens festival

Als Nijmeegs talent treedt je tijdens het festival op bij een senior of op een afdeling voor ouderen in de huiskamer. Er is een kennismakingsbijeenkomst en een generale repititie in de voorbereiding. In overleg met de locatie kunnen we artiesten een kleine gage betalen voor hun optreden, yay!

Deel dit evenement

bottom of page