top of page

do 19 dec

|

De Honinghoeve - Stichting De Waalboog

High Tea bij Honing Hoeve

Alle ouderen van de Honing Hoeve worden verwend met een luxe high thea en fijne optredens!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
High Tea bij Honing Hoeve
High Tea bij Honing Hoeve

Tijd en locatie

19 dec 2019, 13:00 – 17:00

De Honinghoeve - Stichting De Waalboog, Albanystraat 7, 6544 RA Nijmegen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Samen met de dames van de FutureTalentFactory verzorgen we die middag met lekkere hapjes bij de Honing Hoeve in Neerbosch-Oost. Vanaf 14.30 uur heten we de oudere bewoners welkom in het mooi aangeklede restaurant en mag iedereen uitgebreid genieten van de heerlijke gebakjes en lekkere koekjes. Naast de High Tea is er een optreden van een harpist en zijn er ook nog leuke cadeautjes voor iedereen.

Zin om mee te helpen? Heel graag! We zoeken leuke vrijwilligers die met ons de high tea klaarzetten en de ouderen in de watten leggen. Je helpt bijvoorbeeld met het restaurant mooi aankleden, iedereen ophalen van de afdeling, koffie inschenken (en thee natuurlijk!), kletsen en aan het einde weer opruimen. We zijn met ongeveer 15 vrijwilligers die middag. Vanuit Club Goud ontvangen we je rond 13.00 uur op de locatie. We spreken dan samen door hoe de middag er precies uitziet. Natuurlijk mag je zelf aangeven wat je leuk vindt om te doen. Vanaf 14.30 uur komen de ouderen naar het restaurant: de High Tea gaat van start! Rond 16.30 uur gaat iedereen weer terug naar zijn kamer. Wij ruimen dan nog even op en kletsen na, zodat je rond 17.00 uur klaar bent.

Heb jij donderdag de 19e een paar uurtjes vrij om mee te helpen en ouderen een fijne middag te bezorgen? Meld je dan hier aan!

Deel dit evenement

bottom of page