top of page

za 13 jul

|

SMKMRKT

Drift's Danspaleis

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten dansen we bij SMKMRKT op muziek van vroeger. Voor iedereen die van swingen houdt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Drift's Danspaleis
Drift's Danspaleis

Tijd en locatie

13 jul 2019, 14:00 – 16:00

SMKMRKT, Waalkade, 6511 Nijmegen, Nederland

Gasten

Over het evenement

SMKMRKT verandert zaterdagmiddag 13 juli in een bar-dancing uit de jaren 50. Tijdens Drift’s Danspaleis is de dansvloer geopend voor dansers van alle generaties. Op de eerste dag van de Vierdaagsefeesten klinken aan de Waalkade platen van Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day door de speakers.

Op dit ouderwets gezellig dansfeest komen de leukste nummers uit de muziekgeschiedenis voorbij. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll, de PlatenDraaier van Het Danspaleis heeft het allemaal in z’n koffer. En er is niet alleen aan de muziek gedacht, ook de feestelijke aankleding en het discomeubel zijn helemaal in retrostijl.

Dansen is voor iedereen vinden we. Daarom worden minder mobiele dansers met de zonnetrein opgehaald. 10 ouderen van een Nijmeegse dagbesteding kunnen zo voor het eerst in jaren weer bij de Vierdaagsefeesten aanwezig zijn. Vrijwilligers van Club Goud zorgen dat de stemming er onderweg al goed inkomt.

Als vrijwilliger help je vooraf met het versieren van de zonnetrein en ga je mee om de ouderen op te halen. Op weg naar de Waalkade maak je er alvast een feestje van en bij SMKMRKT dans je daarna nog gezellig mee! De middag duurt van 12.30 tot 16.30 uur ongeveer.

Lijkt je het leuk om op deze manier bij te dragen aan een bijzondere middag voor ouderen? Je kan je aanmelden als vrijwilliger door hieronder op meld je aan te klikken. We nemen dan per mail contact op!

Deel dit evenement

bottom of page