top of page

wo 20 feb

|

Sint Jozefklooster

Deep End Film X Club Goud (2)

Filmwandeling door het St. Jozefklooster

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Deep End Film X Club Goud (2)
Deep End Film X Club Goud (2)

Tijd en locatie

20 feb 2019, 14:00 – 18:00

Sint Jozefklooster, Kerkstraat 65, 6543 KG Nijmegen, Nederland

Over het evenement

In Klooster Deep End heeft elke kamer een ander thema, en zwerf je door de gangen op zoek naar het volgende shot korte films. Deep End Film heeft een gave selectie gemaakt van nieuwe en oude korte films, die je al wandelend door het prachtige klooster gaat ontdekken.

Op zaterdag 2 februari organiseren we in samenwerking met Deep End Film en het Sint Jozefklooster een bijzondere filmwandeling. De bewoners van het klooster heten je die middag van harte welkom om een kijkje te komen nemen op deze plek en tegelijkertijd te genieten van bijzondere korte films.

Programma

Om 14.00 heten we bezoekers welkom in de grote zaal van het Klooster met koffie & thee. Om 14.30 starten vervolgens de rondleidingen inclusief film. Tegen 16.00 uur ben je weer terug in de grote zaal en praten we met elkaar na onder het genot van een drankje.

Tickets

Voor tickets; kopieer en plak de onderstaande link:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/deep-end-film-x-club-goud

Vrijwilligers

Voor deze activiteit zijn er inmiddels genoeg aanmeldingen. Iedereen die zich al heeft aangemeld krijgt binnenkort informatie over het verloop van de middag :-)

Lijkt het je leuk om te vrijwilligen bij een ander evenement? Abonneer dan op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze toekomstige evenementen!

Deel dit evenement

bottom of page