top of page

zo 12 mei

|

Valkhofpark

Dag van het Levenslied 2019

Meezingen met de mooiste smartlappen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dag van het Levenslied 2019
Dag van het Levenslied 2019

Tijd en locatie

12 mei 2019, 14:00

Valkhofpark, Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op zondag 12 mei is het weer zover! De jaarlijkse Dag van het Levenslied, dat traditiegetrouw op moederdag wordt georganiseerd, vindt voor de 37e keer plaats. Dagpresentator Rooie Rico zal de verschillende artiesten vanaf 14.00 uur welkom heten op het podium in het Valkhofpark.

Samen met de organisatie van het festival willen we voor de smartlappenliefhebber op leeftijd het festival ook zo goed mogelijk toegankelijk maken. Hiervoor bieden we in de middag een speciaal programma. Kom je ook?

Programma 

We heten we je vanaf 14.00 welkom op het festival met koffie, thee en iets lekkers. Er is een aparte rolstoel ingang voor ons plus een gedeelte met gereserveerde tafels & stoelen op het festivalterrein, waar we samen rustig kunnen zitten. Vrijwilligers van Club Goud helpen mee om iedereen op de juiste plek te krijgen en nemen degene die willen wat dichter mee naar het podium. Voor wie wil maken we een rondje langs de verschillende acts op het terrein. Rond 16.30 is het programma van Club Goud afgelopen. Wie wil mag uiteraard op eigen gelegenheid nog blijven.

Alles nog even op een rijtje

Wanneer: Zondag 12 mei van 14.00 tot 16.30 uur

Waar: Dag van het Levenslied in het Valkhofpark in Nijmegen

Wie: Voor de smartlappenliefhebber op leeftijd die het leuk vindt om een kijkje te nemen op dit gezellige festival

Entree: Deelname kost €3 inclusief een kopje / koffie thee en iets lekkers. Je betaalt ter plekke met cash of pin.

Reserveren: Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reserveren is noodzakelijk. Dit doe je door voor 10 mei een mailtje te sturen naar hallo@clubgoud.com of even te bellen met Moniek op 06 23 60 24 08.

Vervoer: Wij helpen graag om iedereen op de juiste plek krijgen! Wil je komen, maar heb je hulp nodig met vervoer? Laat het ons weten, dan kunnen we daarbij ondersteunen.

Rolstoel? Geen probleem! Er is voor ons een aparte ingang waar we gemakkelijk met de rolstoel naar binnen kunnen en we zijn met genoeg om indien nodig te ondersteunen.

Vrijwilligers

Vind jij het leuk om bij te dragen aan deze bijzondere middag voor ouderen? Super! Met 8 vrijwilligers maken we dit samen mogelijk. Moniek van Club Goud heet je welkom op het festival om 13.00. Je maakt kennis met de andere vrijwilligers en we bespreken hoe de middag eruit ziet. Afhankelijk van wat je leuk vindt, help je mee om iedereen op de plek van bestemming krijgen, geeft je meer informatie, verzorg je koffie / thee / iets lekkers, maak je een rondje langs acts met wie wil of zing je gewoon gezellig mee vanaf je stoel ;-). Het programma voor vrijwilligers is van 13.00 tot 17.00 uur ongeveer. Je kan je aanmelden als vrijwilliger door hier op meld je aan te klikken. Wij nemen dan contact met je op voor alle details!

Deel dit evenement

bottom of page