top of page

Typisch Cremershof

Wat vinden bewoners ervan?
387904ed-ab77-4a14-8d5b-9966cc77c3b6_thumb840.jpg
  • wat: een gezellige middag in een tipi

  • wanneer: 22 september 2021

  • waar: complex Cremershof in Cuijk

  • partners: Mooiland, Sociom, KBO

  • status: afgerond

  • impact: 40 ouderen bereikt, de organisaties hebben inzicht in de behoeften van hun bewoners en er is een activiteitencommissie ontstaan

‘Wat is fijn aan het wonen in Cremershof?’ en ‘wat is uw droom voor Cremershof?’, zulke vragen kregen bewoners voorgelegd tijdens Typisch Cremershof. Met het evenement wilde Mooiland de behoeften van zijn bewoners inventariseren. Voor de woonlocatie bouwden we een grote tipi op met gezellige zitjes en voor alle bezoekers was er een drankje met cake. De tipi lokte al meteen veel nieuwsgierige mensen die op vragenkaartjes hun mening achterlieten.

 

De hele tent hing aan het einde van de middag vol met zulke kaartjes. Daarop schreven mensen vaak dat ze het fijn vonden om op Cremershof te wonen. Er is veel gezelligheid en mensen kijken naar elkaar om. Er zijn tijdens Typisch Cremershof ook veel ideeën ontstaan onder de bewoners: een kerstmarkt, een feest, een ontmoetingsruimte, leuk zitjes op elke verdieping en een barbecue. Daarvoor werd door enthousiaste bewoners al direct een activiteitencommissie gevormd.

Dit zeggen anderen over Typisch Cremershof:

Wendy Huijbers, Sociom

Het was een leuke en gezellige middag. Ik denk dat we veel nuttige informatie hebben gekregen en dat de bewoners elkaar wat beter hebben leren kennen.

PHOTO-2020-06-11-20-27-32.jpg

Samen sparren? 💡

Boek nu een persoonlijke videocall en krijg gratis inspiratie rondom ouderenwelzijn

Heb je nog vragen over dit project of wil je tips over hoe je het welzijn op jouw locatie anders kan aanpakken? Plan dan een videocall van 30 minuten in waarin ik inspiratie deel en meedenk over jouw uitdagingen. Helemaal gratis en voor niets, je zit hierna nergens aan vast.

Spreek je snel!

Moniek

bottom of page