Zelf iets organiseren voor ouderen?

Gebruik onze plannen voor jouw eigen evenement!

 

Word jij enthousiast van de bijzondere evenementen die we organiseren en lijkt je het leuk om zelf ook aan de slag te gaan? Dan helpen wij je graag een handje door onze draaiboeken en werkwijze met je te delen. Zo organiseer je zelf binnen no-time een bijzonder evenement voor ouderen!

 

Met Club Goud werkten we al met honderden ouderen en vrijwilligers samen. We namen ouderen mee naar festivals, zetten huiskamerfestivals op en deden maatjesprojecten rondom muziek en kunst. De kennis die we daarmee opdeden hebben we gebruikt om een handig starterspakket te maken waarmee jij stap-voor-stap je eigen evenement organiseert. Je vindt naast een stap-voor-stap plan ook onze persberichten, social media posts, informatiemails voor vrijwilligers, checklists voor een welkomstwoordje en nog veel meer. Handig toch?

DIY - Starterspakket 1: de Buurtsafari!

Lijkt het je leuk om ouderen blij te maken met een toffe culturele wandeling door hun buurt? Ga ervoor met onze Buurtsafari.

DIY - Starterspakket 2: Muziek Maatjes!

Is muziek meer jouw ding? Dit maatjesproject van 10 weken eindigt met een gezellig muzikaal spektakel waarbij ouderen en jongeren samen optreden.

Wil jij een DIY starterspakket ontvangen? Laat het ons weten!
arrow&v

Ben je eerst nog benieuwd wat zo'n Buurtsafari precies is? Kijk dan eerst even naar deze blog voor leuke foto's en filmpjes van een eerdere editie.

 

Kom bij de club:
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • mail-157211_960_720

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

© 2020 Club Goud