top of page

Mee blijven doen op alle leeftijden

Club Goud ontwikkelt innovatieve trainingen en projecten in de ouderenzorg

 

Hoe zorgen we dat ouderen niet buiten de boot vallen? Op die vraag proberen wij een antwoord te vinden. Vanuit de overtuiging dat mee kunnen blijven doen in de maatschappij een positieve invloed heeft op de kwaliteit van leven, zetten we projecten op waarbij we ouderen en de ouderenzorg zoveel mogelijk midden in de maatschappij zetten. 

Wat kunnen we voor jouw ouderenzorg - of welzijnsorganisatie doen?

1. Inspiratie-met-plan-sessie voor welzijn & informele zorg

 

Speciaal voor welzijnscoördinatoren, activiteitenbegeleiders, vrijwilligerscoördinatoren en andere professionals betrokken bij ouderen&welzijn organiseren we inspiratie-met-plan-sessies. Hierin werken we in een dag tijd toe naar een actieplan om de deuren open te zetten en de verbinding met de maatschappij te maken. We nemen deelnemers mee langs inspirerende voorbeelden waarna ze zelf hun leukste ideeën uitwerken. Aan het einde van de dag gaat iedereen geïnspireerd en met plan naar huis!

 

2. Groeiprogramma: Werknemers van de toekomst

 

Hoe zorg je dat jouw teams mee blijven bewegen met de toekomst? Er verandert veel in zorgland: de oudere van vandaag is niet dezelfde oudere als die van morgen of overmorgen. Tijdens het programma nemen we professionals mee in hoe de toekomst eruit gaat zien en hoe zij mee kunnen bewegen met de veranderingen die gaan komen. (i.s.m. trainingsbureau FutureTalentFactory)

 

3. Bijzondere concepten  

 

Gedurende de afgelopen jaren ontwikkelde we allerlei succesvolle concepten voor het betrekken van oudere bij de maatschappij. Dit zijn bijvoorbeeld een maatjesprogramma, huiskamerfestival, buurtsafari, pop-up restaurant voor een avond, bokstraining, buitenconcert, 80+ vrijwilligerscentrale en nog veel meer. Afhankelijk van de wensen kunnen wij deze projecten in zijn geheel of gedeeltelijk op locatie uitvoeren en daarmee een team een positieve slinger geven!

Wat kunnen we voor jouw culturele instelling doen?

Wij geloven enorm in de kracht van nieuwe coalities. Om ouderen en de ouderenzorg te versterken moeten we nieuwe manieren vinden om geïnspireerd te raken en samen te werken. Onze ervaring is dat de link tussen ouderenzorg & kunst en cultuur een hele waardevolle is. Ben jij een culturele instelling en vind je het leuk om met ons over dit thema te praten? Ben je benieuwd wat we allemaal doen en hoe we zouden kunnen samenwerken? Dan vertellen we je daar heel graag meer over!

Whitepaper 'Hoe betrek je een nieuwe generatie vrijwilligers bij de ouderenzorg?'

Speciaal voor vrijwilligerscoördinatoren, welzijnsmedewerkers of activiteitenbegeleiders in de ouderenzorg maakten we een 5-stappenplan om een nieuwe, jonge vrijwilligers bij jouw organisatie te betrekken! 

Vul hieronder je gegevens in om onze whitepaper vol tips & tricks te lezen:

Vragen?

Stuur ons een berichtje op hallo@clubgoud.com, dan leggen we je alles uit!

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Leuk! Bel ons op +31 6 43 08 85 30 om een afspraak te plannen.

Waar vind je ons?

Honigcomplex

Smeltkroes - Unit 50

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

bottom of page