top of page

Yaaaaay! It's official! Naast #Nijmegen nu ook in #DenBosch te vinden!
Super gaaf om samen met mijn sisters in crime Sara van Broekhoven & Kim van Stippent op een nieuwe plek Club Goud op te mogen zetten!


Dankbaar voor partner van het eerste uur BrabantZorg die ons de kans gaven om onze visie & ideeën voor de ouderenzorg in een nieuwe stad te mogen ontwikkelen.


Alle ouderen in Nederland verbonden houden met de maatschappij, dat doen we samen. Daarom geven we met onze trainingen zorgprofessionals de tools om het welzijn van de toekomst vorm te geven. We leren hen meebewegen met een steeds sneller veranderende wereld. En contact maken met de wijk of een van al die andere plekken in onze maatschappij waar energie zit om iets voor ouderen te betekenen. #Teams van de toekomst, nieuwe #coalities voor nieuwe #energie & de volgende generatie #vrijwilligers zijn onderwerpen waar we graag mee aan de bak gaan! Bekijk hier onze trainingen.


Lijkt het jullie als ouderenzorg en welzijn organisatie gaaf om aan de slag te gaan met de toekomst van welzijn? Laat het mij dan weten!


Geen ouderenzorg maar #festival / #poppodium / #sportschool / #lunchroom of andere partij die graag iets betekent voor ouderen uit jouw stad? Bel / mail --> 06 430 88 530 / moniek@clubgoud.com

コメント


bottom of page