top of page

Vacature: sportieve vrijwillige bokstrainerBen jij sportief en wil je mensen door middel van sport samenbrengen? We zoeken een stoere vrijwilliger (m/v) die ouderen leert boksen. Het is geen probleem als je nu nog geen Rocky Balboa bent, want professioneel trainer Kevin stoomt je in 10 weken klaar voor de job.


Hoor je nu al ‘Eye of the Tiger’ spelen? Mooi!


De bokslessen starten op dinsdag 24 september en vinden daarna wekelijks plaats op dinsdagmiddag om 15:00 uur. Je deelnemers bestaan uit bewoners van woonzorglocatie Boszicht en hun sportmaatjes. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. De sportmaatjes zijn zes studenten van ROC Nijmegen die zo op een sportieve manier zorgervaring opdoen.


Tijdens de lessen leren de ouderen samen met hun maatje verschillende bokstechnieken en sportoefeningen. Zo werken ze aan hun conditie, maar doen ze ook een nieuwe bijzondere ervaring op en komen ze in contact met jongeren.


Trainer Kevin gaat je vanaf de start begeleiden bij het geven van de trainingen bij Boszicht. Kevin is professioneel ijshockeyer en personal trainer. Hij heeft veel ervaring in de sportwereld. In 10 weken leert Kevin je alles wat je moet weten over de verschillende bokstechnieken en het geven van de training.


Na de 10 weken heb je de trainingen onder de knie. Je bent dan officieel Boks+ trainer! De groep begeleid je vanaf dat moment zelfstandig, maar Kevin blijft het hele seizoen betrokken voor overleg en vragen.


Alles op een rijtje

  • Data: wekelijks vanaf 24 september op dinsdag om 15:00 uur

  • Locatie: Boszicht, Heemraadstraat 10, Nijmegen

  • Inzet: 1 uur per week

  • Skills: er is geen bepaalde voorkennis nodig om trainer te kunnen worden, maar affiniteit met sport en ouderen is uiteraard belangrijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact op met Moniek van Daal op moniek@clubgoud.com of 06-43088530.


Meer info over het project Boks+ lees je hier.

Comments


bottom of page