top of page

Vacature projectleider Lang Leven Cultuur! (24 uur / tijdelijk)


vervanging zwangerschapsverlof | 29 mei tot 9 oktober | 24 uur per week

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor onze projecten waarin we ouderen betrekken bij kunst en cultuur. Je werkt samen met mensen uit de cultuursector, zorg- en welzijnssector en ouderen. Jij bent een ster in overzicht houden, mensen aansturen en wil graag iets betekenen voor een ander.


Wie zijn wij?

Club Goud zet zich sinds 2017 in voor ouderen in een kwetsbare fase van hun leven. Ouderen die zich vaak niet meer verbonden voelen met de maatschappij en een steuntje in de rug kunnen gebruiken om anderen te ontmoeten. Uit onderzoek en ervaring weten we dat cultuurparticipatie hier een belangrijke rol in kan spelen. Cultuur brengt niet alleen inspiratie, afleiding en plezier; cultuur verbindt mensen! We zijn met 7 fijne mensen en werken vanuit ons kantoor bij de NYMA Makersplaats. Wij vinden 'leuk' een superkracht en worden blij van leren en doen.

POP-UP XL & Lang Leven Cultuur

Als projectleider kunst & cultuur heb je twee projecten onder je hoede:


1. POP-UP XL

Binnen de POP-UP XL maken we samen met musea, ouderen, kunstenaars en zorgprofessionals verplaatsbare exposities met een randprogramma. De expo's reizen langs woonzorglocaties en buurthuizen. In juni tot oktober werken drie ontwikkelteams aan een nieuwe expo. Er reizen 3 expo's naar nieuwe locaties en we verwerken onze geleerde lessen uit voor onze partners en fondsen.

2. Lang Leven Cultuur!

Met Lang Leven Cultuur! vergroten we de zichtbaarheid en toegankelijkheid van cultuur voor ouderen in Nijmegen. Bijvoorbeeld door culturele instellingen te helpen om hun pand en programmering geschikter te maken voor senioren. Of door ouderen beter te informeren over het culturele aanbod.


Dit zijn jouw belangrijkste taken:

 • De projectplanning in de gaten houden en zorgen dat doelen worden gehaald

 • Projectfinanciën bewaken

 • Contact houden met alle betrokken (denk: ouderen, cultuurprofessionals & zorgpartijen) om ze te enthousiasmeren en de samenwerking vorm te geven

 • Afstemming met social designers, kunstenaars of onderwijskundigen die meewerken aan de projecten

 • (Mee)ontwikkelen van nieuwe ideeën en experimenten

​​Wat mag je van ons verwachten?

 • Een dynamische plek waarin je echt iets kan betekenen voor een ander

 • Veel ruimte (en aanmoediging!) om dingen te ontdekken, te leren en te groeien als professional en mens

 • Een marktconform salaris, waarbij we de richtlijnen volgen van de CAO welzijn. Bij een fulltime contract is dat €3.400 bruto per maand.

Onze lievelingskandidaat is:

 • Onderzoekend, verkennend en lerend. Leren is voor ons een hele belangrijke waarde en komt in alle facetten van onze organisatie terug

 • Gastvrij. Je zorgt dat er een fijne sfeer is en mensen zich welkom voelen. Jouw positiviteit en enthousiasme werken aanstekend!

 • Een pionier. Zoals verwacht loopt alles anders. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en ontdekt, reflecteert en leert.

 • Woonachtig in de buurt van Nijmegen (of vindt het niet erg om een paar keer per week naar Nijmegen te komen)

Iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij Club Goud past. We zijn benieuwd naar wie je bent en welke ideeën je hebt!


We maken graag kennis met jou per mail. Dit mag met een brief, filmpje, podcast of een andere creatie waarin jij laat zien wie je bent en wat je talenten zijn. We ontvangen graag uiterlijk zondag 23 april je reactie. Je bereikt ons via moniek@clubgoud.com.


bottom of page