top of page

Stageplek voor betrokken organisatie- & communicatietalentDeze vacature is verlopen. Wil je in de toekomst stage komen lopen bij Club Goud? Volg ons dan op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.


Wil jij leren hoe je toffe evenementen organiseert & communiceert? In 2020 werkt Club Goud samen met culturele organisaties als Doornroosje, Schuum en de Nieuwe Oost/Wintertuin aan een aantal bijzondere projecten om verschillende generaties samen te brengen. Als stagiair speel je een onmisbare rol in de organisatie en communicatie. Je mag creatief meedenken over de invulling van de evenementen, maakt draaiboeken en zorgt voor de juiste communicatie met alle partijen.


Wie zijn wij?

Club Goud vindt het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen in onze maatschappij. Met het ouder worden is het bijvoorbeeld soms lastig om sociale contacten te onderhouden. Mensen worden minder mobiel en ondernemen niet altijd meer zo gemakkelijk iets in hun eentje. Dit kan zorgen voor een gevoel van buiten de boot vallen. Om dat te voorkomen, organiseren we samen met organisaties als Drift om te Dansen en Festival op 't Eiland bijzondere activiteiten om verschillende generaties samen te brengen en iedereen bij de maatschappij te betrekken. De ene keer zijn dat bokslessen voor ouderen, de andere keer nemen we mensen in een rolstoel mee naar een festival of zetten we een maatjesproject op rondom kunst of muziek.

Wat bieden we jou?

  • een stageplek per september 2020 voor meerdere dagen in de week (uren in overleg)

  • de mogelijkheid om onder begeleiding veel te leren over projectmanagement, communicatie en het werken met verschillende generaties

  • een leuke werkplek op ons kantoor op het Honigcomplex in Nijmegen

  • een gezellig en jong team met leuke collega's

  • opties om een netwerk op te bouwen binnen de communicatie, culturele- en zorgsector

Wie past bij ons?

  • Een aanpakker die graag actief meewerkt en veel wil leren.

  • Studenten communicatie, cultuur, zorg of eventmanagement zijn allemaal hartstikke welkom!

  • Iemand met goede communicatie- & organisatieskills. Daarnaast hou je van vernieuwing en ben je creatief, eigenwijs en sociaal betrokken.


Interesse?

Stuur dan vóór 2 juli een bericht naar moniek@clubgoud.com.


Twijfel je nog?

Dan hebben we een kleine test om je te helpen. We zetten hieronder 5 foto's en filmpjes neer van onze evenementen om je een beeld te geven van wat we doen. Denk je bij minstens 3 daarvan: "Hartstikke leuk, daar had ik wel bij willen zijn!"? Dan ga je het zeker heel leuk vinden bij Club Goud.


Club GoudComments


bottom of page