top of page

Ga jij als Muziekmaatje platen draaien met een Nijmeegse oudere?Wat is er nog leuker dan muziek luisteren? Samen muziek luisteren! Acht oudere Nijmeegse muziekfans hebben aangegeven dat ze graag wat vaker bezoek zouden willen krijgen om wat leuke deuntjes te draaien (en er uitgebreid over te kletsen). Bezorg jij hen als Muziekmaatje 10 weken lang wat gezelligheid?


Over Muziekmaatjes🎼

In samenwerking met poppodium Doornroosje en De Waalboog koppelen we acht jongeren aan een bewoner van woonzorglocatie de Honinghoeve. De bewoners zijn tussen de 64 en 92 jaar oud en zijn allemaal gek op muziek. Een mevrouw zingt graag de liedjes van Johnny Jordaan mee en een oudere meneer heeft vroeger piano gespeeld.

Het maatjesprogramma duurt tien weken en begint met een kick-off waar je als maatje allerlei handige informatie krijgt. Op zaterdag 12 juni is de eerste ontmoeting en kun je de eerste nummertjes gaan luisteren. Daarna ga je wekelijks op bezoek bij de Honinghoeve. Voor tijdens de bezoekjes is er een uitgebreid handboek met leuke activiteiten en gespreksonderwerpen, van samen een playlist maken tot het introduceren van je favoriete artiest. Maar als jullie liever gewoon kletsen of een mooi album willen opzetten kan dat natuurlijk ook!


Hoe werkt het precies? 🤷‍♂️

1. Meld je hieronder aan als Muziekmaatje.

2. We maken de beste matches tussen de maatjes die zich aangemeld hebben en de ouderen.

3. Tijdens de kick-off op maandagavond 31 mei ontmoet je de andere Muziekmaatjes en hoor je alles over het programma.

4. Op zaterdagdagmiddag 12 juni is de eerste ontmoeting, vanaf dan heb je wekelijks contact met je maatje.

5. Is er een supergoeie klik? Dan kunnen jullie na de 10 weken de bezoekjes voortzetten.Muziekmaatjes klaar? Aanmelden maar!

Comments


bottom of page