top of page

Muziekliefhebber word jij een muziekmaatje van een oudere uit Cuijk?


Houd je van muziek? Lees dan zeker even door! Een aantal oudere Cuijkse muziekfans hebben aangegeven dat ze graag wat vaker bezoeken zouden willen krijgen om wat leuke plaatjes te draaien (en er uitgebreid over te kletsen) Bezorg jij hen als Muziekmaatje 8 weken lang wat gezelligheid?


Over Muziekmaatjes🎼

In samenwerking met zorgorganisatie Pantein en Mooiland koppelen we 8 tot 12 jongeren aan een bewoner van woonzorglocatie Castella. De bewoners luisteren allemaal graag naar muziek!


Het maatjes programma duurt tien weken en begint met een kick-off waar je als maatje allerlei handige informatie krijgt. Op zaterdag 9 oktober is de eerste ontmoeting en kun je de eerste nummertjes gaan luisteren. Daarna ga je wekelijks op bezoek bij je muziekmaatje. Voor tijdens de bezoekjes is er een uitgebreid handboek met leuke activiteiten en gespreksonderwerpen, van samen een playlist maken tot het introduceren van je favoriete artiest. Maar als jullie liever gewoon kletsen of een mooi album willen opzetten kan dat natuurlijk ook!


Hoe werkt het precies? 🤷‍♂️

1. Meld je hieronder aan als Muziekmaatje.

2. We maken de beste matches tussen de maatjes die zich aangemeld hebben en de ouderen.

3. Tijdens de kick-off op dinsdag 5 oktober om 19:30 ontmoet je de andere Muziekmaatjes en hoor je alles over het programma.

4. Op zaterdag 9 oktober is eerste ontmoeting, vanaf dan heb je wekelijks contact met je maatje.

5. Is er een supergoeie klik? Dan kunnen jullie na de 8 weken de bezoekjes voortzetten.Muziekmaatjes klaar? Aanmelden maar!

Comments


bottom of page