Muziek Maatjes gezocht in Schaijk šŸŽ¶Klets je graag over muziek? En lijkt het je leuk om 10 keer op bezoek te gaan bij een oudere uit Schaijk? Doe dan mee met het maatjesprogramma Muziek Maatjes en ga samen met een oudere op muzikaal avontuur!

In september start Muziek Maatjes. Als maatje ga je samen met een oudere van de Schaijkse Mooiland locaties op zoek naar muziek die jullie raakt. In 10 weken bezoek je je maatje 8 keer om samen muziek te luisteren en over jullie lievelingsplaten te praten.

Waar jullie precies mee aan de slag gaan, hangt af van jullie interesses. Sommige ouderen spelen zelf bijvoorbeeld piano of ze zingen graag, anderen ontspannen door mooie muziek te luisteren. We hebben een handboekje met opdrachten en gespreksonderwerpen als houvast, maar jullie kunnen zelf bepalen waar jullie die dag zin in hebben.

Hoe werkt het precies?

Uit de aanmeldingen maken we op basis van muzieksmaak en interesses matches tussen een jongere en een bewoner van Mooiland Schaijk. Op woensdagavond 30 september vindt de startbijeenkomst plaats, daar krijg je alle informatie te horen. We matchen je vervolgens met je maatje en op zaterdag 10 oktober ontmoeten jullie elkaar voor het eerst!

Waarom Muziek Maatjes?

Het doel van dit project is om te verschillende generaties samen te brengen met muzikale ontmoetingen. Zo willen de organisatoren Club Goud en Mooiland meer ā€œgewone aandachtā€ creĆ«ren voor ouderen. Dat is aandacht die niet van zorgmedewerkers komt, maar aandacht en contact zoals je hebt met familie, vrienden, je sportteam en de buren.

Meedoen?

Ben jij helemaal enthousiast en tussen de 18 en 35 jaar oud? Meld je dan hieronder aan als Muziek Maatje! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Club Goud via loes@clubgoud.com.
Kom bij de club:
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • mail-157211_960_720

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

ā€‹ā€‹

Ā© 2020 Club Goud