top of page

Maatjes-Mania deel 2Sinds dit voorjaar organiseren we bij Club Goud het maatjes-programma. Ons doel? Leuke jongeren & ouderen uit Nijmegen bij elkaar brengen voor 1 op 1 contact, zoals we dat bij Ommetjes op Rolletjes voor een middag deden. Een beetje matchmaking, eigenlijk, want we kijken goed naar interesses (is het leuk?), woonplaats (is het handig?) en wensen (past het voor allebei?). Klinkt romantisch, en dat is het ook, want er gaan nu ongeveer 20 maatjes via ons op bezoek bij een oudere! Yay!


Maar matchmaken is in de praktijk óók soms ingewikkeld. We werken met veel organisaties samen om ouderen te vinden die passen bij onze maatjes, en leren on the go hoe dat in de praktijk werkt.  Een goede klik tussen organisatie / maatje / oudere vinden we belangrijk en kost soms meer tijd dan we van te voren gedacht hadden.


Het is te gek uiteraard om te merken dat zich zoveel jonge mensen bij ons melden die graag maatje willen worden, maar omdat het matchen dus wat langzaam gaat wordt onze wachtlijst nu wel heel lang. Daarom dat we voor nu besloten hebben om even geen nieuwe maatjes meer aan te nemen. Dit zodat we alle tijd hebben om het goed te organiseren voor de maatjes die we nu hebben + kunnen nadenken hoe we het matchen in de toekomst zo succesvol mogelijk aanpakken.


Dank voor uw aller begrip hierin en stay tuned want we verwachten vanaf het nieuwe jaar zeker ook weer nieuwe maatjes aan te kunnen gaan nemen!

Comentarios


bottom of page