top of page

Lieve wensen voor oudere mensen: doe mee!Sinds afgelopen donderdag verzamelen we met Club Goud lieve wensen voor oudere mensen en mensen in de zorg. Deze sturen wij naar de medewerkers welzijn van verschillende woonzorglocaties in Nijmegen en omgeving waar we met Club Goud mee samenwerken. Dit zijn in ieder geval woonzorgcentrum Boszicht en Juliana in Nijmegen, Madeleine in Boxmeer en op 't Hoogveld in St. Anthonis. Hier wonen in totaal zo'n 350 ouderen. De medewerkers welzijn van de locaties zorgen dat de wensen worden opgehangen in het restaurant of bij mensen onder de deur worden geschoven. Zo kunnen we contactloos toch iets doen!


Doe jij ook mee? Mail dan je lieve wens of net als Quinten en Milo je mooie tekening naar hallo@clubgoud.com Ben je contactpersoon van een locatie met ouderen en medewerkers zorg die het ook leuk vinden om lieve wensen te krijgen? Neem dan contact met ons op via de mail.


Lees hier de volledige oproep:


Zoals iedereen op het nieuws heeft gezien is het advies om het bezoek aan ouderen zoveel mogelijk te beperken.


Mijn hart breekt als ik denk aan alle ouderen die ik in de afgelopen jaren heb leren kennen die juist zo'n behoefte hebben aan bezoek en nu nog vaker alleen zullen zitten. Om toch iets te kunnen doen lijkt het mij daarom zo fijn om zoveel mogelijk lieve berichten te verzamelen voor deze ouderen. Ik denk aan de groetjes, een gedichtje, een tekening, een uitgebreid hart onder de riem of iets totaal anders. Alles om ouderen te laten weten dat we aan ze denken, hun middag op te fleuren of even lekker te laten lachen :-)


Heb jij zo'n lief berichtje voor een oudere of misschien wel voor een van de keihard werkende mensen in de zorg daar? Stuur 'm dan naar hallo@clubgoud.com dan voegen wij alle berichten samen en vraag ik aan alle zorgmedewerkers uit ons netwerk om het uit te printen en in het restaurant op de woonzorglocaties op te hangen of bij mensen onder de deur door te schuiven. Dat gaat zeker weten mega goed doen!


KEI tof als je mee wil doen, op wat voor een manier dan ook, want impact maken doen we samen. #ouderenzorg #lievenwensenvoorouderemensen


UPDATE: We hebben al heel veel lieve berichtjes ontvangen, heel erg bedankt! Blijf ze vooral sturen, dan kunnen we nog meer ouderen een glimlach bezorgen!


Hier zie je ouderen met de boodschappen die ze ontvingen:


We hadden een hele berg tekeningen, foto's, gedichten, brieven en videoboodschappen om hen mee te verblijden!


Bijvoorbeeld deze:Comments


bottom of page