top of page

Kom swingen bij het Danspaleis 💃Dansliefhebbers van alle leeftijden kunnen op zaterdag 28 oktober swingen bij het Danspaleis! De Vasim verandert deze middag in een ballroom van weleer: een glimmende dansvloer, feestelijke aankleding en natuurlijk de allerleukste platen uit de muziekgeschiedenis.


Het Danspaleis: de verjaardagseditie 🥳


Club Goud-oprichter Moniek van Daal is dit jaar 40 geworden. Haar verjaardagsdroom? Een Danspaleis om dit te vieren met jong en oud! Ieder die wil mag iets inbrengen om te helpen. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door een donatie te doen, door mee te helpen bij de voorbereidingen of door op de dag zelf een toef slagroom te spuiten op de advocaatjes. In Monieks woorden: "Daar word ik mega gelukkig van." Binnenkort volgt de officiële uitnodiging, maar zet 28 oktober alvast vet in je agenda!


Van meezinger tot tranentrekker

Het Danspaleis brengt de leukste klassiekers voor jong en oud mee: van meezinger tot tranentrekker, van jive tot Engelse wals. Leeftijd is geen punt in de polonaise! Breng gerust je oma, buurman, kleinkind of bridgemaatje mee.Kom swingen:

Zaterdag 28 oktober 2023 14:30 - 17:00 uur VasimEvents, De Kolk 15 (in de Vasim), Nijmegen Gratis toegang (donaties zijn welkom!)Commentaires


bottom of page