top of page

Het allereerste Tuinkamerfestival!


Hoera! De zon schijnt weer en langzaamaan gaan Nederland weer open. We kunnen niet wachten op het nieuwe festivalseizoen en daarom organiseren we in juni en juli het Tuinkamerfestival voor ouderen op 5 woonlocaties in en om Nijmegen. We gaan swingen op een muzikale act van Schuum, krijgen kippenvel bij voordrachten vanuit De Nieuwe Oost | Wintertuin en we laten zich verwonderen door culturele optredens uit de stal van De Lindenberg cultuurhuis. En jij kan erbij zijn!


De ouderen gaan in kleine groepjes door de tuin, waar de vijf artiesten op verschillende verrassende locaties optreden. Om te zorgen dat de ouderen van de dichter bij de theatermaker komen en zo verder, zoeken we vrijwilligers die hen begeleiden. Je bent dan een soort festivalgids! Een aantal ouderen zit in een rolstoel, die breng je als vrijwilliger van A naar B. En tenslotte is er hulp nodig om te zorgen dat alle ouderen iets te drinken krijgen. In alle rollen kun je in ieder geval zelf ook meegenieten van de shows.


Eerste festivalletje

Het Tuinkamerfestival vindt plaats op zondag 27 juni, zondag 4 juli en zondag 11 juli. Het kan dus zomaar je eerste festivalletje sinds twee jaar worden, hoe leuk is dat!? Vind jij het gezellig om samen met een clubje Nijmeegse ouderen een middagje muziek, literatuur en cultuur te kijken? Geef je dan hieronder op als vrijwilliger voor een (of meerdere) festivalmiddagen!Comments


bottom of page