top of page

Heel Holland Helpt: Oproep aan Nijmeegse ouderen


Nijmegen - Ouderen in Nijmegen kunnen vanaf nu een inspiratiebox bestellen van Heel Holland Helpt, een initiatief van Club Goud. Lijkt het u leuk om anderen te helpen? Maar weet u nog niet zo goed waar uw interesse ligt of wat bij u past? Dan kunt u daar door middel van de inspiratiebox achter komen.


Van helpen krijg je een goed gevoel

Van helpen worden mensen happy! Of u nou in Nijmegen of Amsterdam woont, klein of groot bent, van jazz of Nederlandstalige muziek houdt, iets betekenen voor een ander geeft gewoon een goed gevoel. Maar hoe zit het als u zelf al wat ouder bent en misschien niet meer zo makkelijk op pad gaat? Of wat slechter hoort? Wat zijn dan de mogelijkheden? Dit ontdekt u met behulp van de inspiratiebox. In deze box vindt u heel veel inspiratie om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast zit er een test in de box om te kijken wat u leuk vindt om te doen, gesprekskaartjes, een boekje met leuke tips en voorbeelden en leuke goodies.


Voor wie is deze inspiratiebox? Of u een oudere bent bepaalt u natuurlijk zelf. Vroeger lag de grens op 65 want dan kreeg je een senioren kortingskaart voor de bus (die roze), maar tegenwoordig vinden we dat vaak nog helemaal niet zo oud. In het algemeen kan je zeggen dat het vaker mensen zijn die al langer met pensioen zijn én die zich aangesproken voelen door de term uiteraard!


Vraag de inspiratiebox gratis aan

De inspiratiebox is gratis aan te vragen. Heel Holland Helpt heeft een box voor personen die zelf willen ontdekken wat ze willen betekenen voor een ander, maar ook een box voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan een dagbestedingsplek of een woonlocatie. U kan deze box ook aanvragen voor een ander, bijvoorbeeld voor uw ouders op leeftijd of misschien werkt u in de zorg en heeft u een cliënt in Nijmegen die graag iets zou willen betekenen voor een ander. Iemand in uw omgeving kan net dat laatste duwtje geven wat u nodig hebt.


We helpen je verder

Iedereen die een box besteld wordt door ons gebeld. Samen bekijken we wat bij u past en of we u verder kunnen helpen. De eerste oplage van de Inspiratieboxen is beperkt, dus op = op.


Aanvragen van een inspiratiebox kan via www.clubgoud.com/inspiratie. U kunt ook van maandag t/m donderdag 10-15 uur bellen met Jacqueline en Joos van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen op 024-8200020, zij zorgen er dan voor dat de box naar u toe komt.Comments


bottom of page