Handjes omhoog bij de Mooiland Muziektour


Tijd voor een feessie! Bij vijf locaties van woningcorporatie Mooiland organiseerden we met Club Goud een muzikaal spektakel: de Mooiland Muziektour. Met gouden feesthoedjes op en zwaaiend met rood-wit geblokte Brabantse vlaggetjes konden de bewoners van de seniorencomplexen losgaan op bekende hits.


Artiesten Richard, Joris & Michael zongen meeswingers van André Hazes, René Froger en ABBA. Joris en Michael zijn musicalsterren en vader Richard is ook al zo'n podiumbeest, dus ze kregen de ouderen binnen no-time aan het twisten. Zelfs de meest knorrige bewoners kwamen los toen team sfeerbeheer langskwam met bordjes bedrukt met teksten als 'handjes omhoog', 'kent u deze nog' en 'er mag gedanst worden'.Mooiland organiseert elk jaar leuke activiteiten voor zijn bewoners in de zomer, omdat ouderen vaak minder bezoekjes krijgen als familie en kennissen op vakantie zijn. Omdat het dit jaar een extra lastige tijd is door corona, hebben we samen met hen iets speciaals voor de ouderen geregeld. De Mooiland Muziektour is een bijzondere activiteit die helemaal veilig en coronaproof kan worden georganiseerd.


Om te zorgen dat de ouderen ook voldoende voorpret beleven, kregen ze een paar weken voor het concert al een boekje. Daarin stonden danspassen om vast te oefenen, een muziekquiz en vast een aantal liedteksten voor het concert. Bij de Franciscushof in Zeeland had een meneer duidelijk al flink gerepeteerd. Hij kon alle nummers van begin tot eind meezingen, en deed dat dus ook uit volle borst!


Mooiland maakte deze leuke video over de Muziektour:


En we kregen nog deze leuke foto's doorgestuurd:
Foto's: Hans de Groot

Kom bij de club:

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Inspiratie rondom welzijn in de ouderenzorg ontvangen?

"Deze mail voelt als confetti in mijn mailbox! 🎊"

- Femke, abonnee & Begeleider Zorg & Welzijn

WA-ZTAMK fc 300 dpi.jpeg
Logo_VWC_Nijmegen_transparant_NIEUW.png
Sterker Sociaal Werk 2018-01-30Logo ster
Spectrum-partner-met-Elan.jpg
logo-provincie-gelderland.jpg
Logo_DOEN-1.jpg
Oranje_Fonds-logo_vsi_0.jpg
logo-pc-jpg-vsbfonds-pay-off-rgb.jpg

© 2021 Club Goud