top of page

Gastblog met Mirella van Wijdezorg

We krijgen nog steeds ontzettend veel leuke reacties op de Contactloze Buitenconcerten. Zo stuurde Mirella van Wijdezorg Jacobus ook een mail om ons te laten weten hoe het concert was bevallen. Daarom besloten we de reactie van Mirella in het zonnetje te zetten middels een gastblog. Zij verteld haar ervaring van de donderdagmiddag:


"Op donderdag 28 mei was het zover: we werden getrakteerd op een optreden van Club Goud! Zij hadden geheel belangeloos een buitenoptreden voor ons georganiseerd. Die middag kwam vrijwilligster Marga van Ravels helpen met het versieren van het terras. Ze had daarvoor van alles meegenomen en samen hebben we de boel versierd. Het zag er erg feestelijk uit met vlaggetjes en ballonnen, klaar voor een gezellig buitenfeestje!

Omdat we boften met zulk prachtig weer, konden we - op gepaste afstand – met onze cliënten plaats nemen op het terras. Die middag kwam Taco Snelleman voor ons optreden.

Taco zong eerst met ons allemaal voor 1 van onze bewoners die vandaag 94 jaar geworden was.

Daarna bracht Taco een gemixt repertoire ten gehore, van liedjes uit de musical Shrek tot oude Nederlandstalige hits van bijvoorbeeld Acda en de Munnik. Taco had zelfs nog voor 1 nummer speciaal zijn collega Jeroen gevraagd. Samen zongen zij het eindnummer van de musical Shrek, erg mooi!

Ondanks dat niet alle nummers bekend waren, genoten de bewoners van Jacobus volop. Er werd meegeklapt en soms ook meegezongen.

Taco, Marga en natuurlijk Club Goud hartelijk bedankt voor deze gezellige middag!"Heb je net zoals Mirella ook een leuke ervaring om te delen of een leuk idee om ouderen een hart onder de riem te steken? Laat het ons weten via hallo@clubgoud.com en misschien is jouw verhaal te lezen in een volgend gastblog!

Yorumlar


bottom of page