top of page

Club Goud wil groeien en zoekt ervaren bestuurslid (V/X/M)
Club Goud gelooft dat we anders moeten omgaan met de ouderen in onze maatschappij. Wij vinden dat ouder worden niet gelijk mag staan aan eenzaam worden. Door middel van kunst, cultuur en sport brengen we ouderen die dreigen te vereenzamen samen met andere generaties en betrekken hen bij de maatschappij. Samen met enthousiaste vrijwilligers, de culturele sector en andere partners bedenken we innovatieve projecten die het mooi en leuk maken om oud te zijn in Nederland.


In vijf jaar tijd bereikte onze ANBI-stichting samen met 900 vrijwilligers ruim 20.000 ouderen. Nu willen we groeien en zoeken daarbij een versteviging van ons bestuur, waarmee we Club Goud naar een hoger plan kunnen helpen.


Wat zoeken wij?

Jij bent een ervaren professional met bestuurlijke ervaring en een relevant netwerk. Je hebt een hart voor ouderen in Nederland en bent maatschappelijk betrokken. Relevante ontwikkelingen in de oudereninclusie en sociaal betrokken ondernemerschap volg je op de voet. Als penningmeester doorzie je de cijfers. Als mensenmens weet je dat relaties en resultaat hand in hand gaan.


Dit is de job

Je sluit je in onze droom voor een langere periode aan bij Club Goud. Je komt 6 keer per jaar samen met bestuursvoorzitter Stephan, secretaris Stijn en directeur Moniek om de resultaten en koers te bespreken. De bijeenkomsten zijn in Nijmegen, maar kunnen ook digitaal plaatsvinden. Tussendoor bemoei je je gevraagd en ongevraagd met zaken die niet kunnen wachten.


Het bestuur van Club Goud is onbezoldigd. Naast de bijbehorende gezellige feestjes en borrels, haal jij jouw voldoening uit de impact die we samen maken op een van de grootste uitdagingen van onze tijd.


Direct reageren?
Wil je méér weten over onze projecten en deze functie?


Plan dan een Zoomcall van 15 minuten met Moniek.

Comments


bottom of page