Club Goud wil opschalen en zoekt ervaren bestuurder (V/X/M)
Club Goud gelooft dat we anders moeten omgaan met de ouderen in onze maatschappij. Een dubbele vergrijzing betekent dat steeds meer mensen in een dagbesteding komen waar té weinig mensen vrolijk van worden. Samen met enthousiaste vrijwilligers, de culturele sector en andere partners bedenken we innovatieve projecten die het weer leuk maken om oud te zijn in Nederland.


In vijf jaar tijd bereikte onze ANBI-stichting samen met 900 vrijwilligers ruim 20.000 ouderen. Nu willen we opschalen en zoeken daarbij een versteviging van ons bestuur, waarmee we Club Goud naar een hoger plan kunnen helpen.


Wat zoeken wij?

Jij bent een ervaren professional met bestuurlijke ervaring en een relevant netwerk. Je hebt een hart voor ouderen in Nederland en bent maatschappelijk betrokken. Als penningmeester doorzie je de cijfers. Als mensenmens weet je dat relaties en resultaat hand in hand gaan.


Dit is de job

Als penningmeester sluit je je voor een langere periode aan bij Club Goud. Je komt 6 keer per jaar samen met bestuursvoorzitter Stephan, secretaris Stijn en directeur Moniek om de resultaten en koers te bespreken. De bijeenkomsten zijn in Nijmegen, maar kunnen ook digitaal plaatsvinden. Tussendoor bemoei je je gevraagd en ongevraagd met zaken die niet kunnen wachten.


Het bestuur van Club Goud is onbezoldigd, maar je wordt wél regelmatig uitgenodigd voor leuke feestjes en borrels.


Direct reageren?
Wil je méér weten over onze projecten en deze functie?


Plan dan een Zoomcall van 15 minuten met Moniek.