top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Nijmegen

Maatjesprogramma's Nijmegen

In oktober starten we met drieleuke maatjesprogramma's. Daarbij ga je 10 keer op de koffie bij een Nijmeegse oudere die graag wat vaker bezoek wil krijgen. We starten met een gezamenlijke kick-off waar je handige tips krijgt, samen met een handboek met gespreksonderwerpen en ideeën voor activiteiten

Maatjesprogramma's Nijmegen
Maatjesprogramma's Nijmegen

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Nijmegen, Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Wij zijn heel druk bezig met het ontwikkelen van een splinternieuw maatjesprogramma! Hiermee willen we het maatjescontact tussen ouderen en jongeren nog makkelijker en leuker maken. Bijvoorbeeld door maatjes samen te brengen rondom een speciaal thema of opdracht. Vanaf september 2020 gaan we beginnen!

Lijkt jou het leuk om bij een oudere op bezoek te gaan en vind je het interessant om met ons samen te ontdekken hoe we het maatjescontact zo leuk mogelijk maken? Meld je dan aan voor ons maatjesprogramma! We zoeken enthousiaste maatjes die als proefkonijn komend jaar samen met een oudere proefkonijn meedoen met ons programma! We hebben al 14 proefkonijn ouderen die zich in ieder geval hebben gemeld :-)

Deel dit evenement

bottom of page