top of page

CREATIEVE BOX

Omdat je gelukkig wordt van iemand helpen.
creatieve box.png

Inspiratie. Soms heb je er veel van en soms minder. Wij bieden vanuit Club Goud graag een beetje extra inspiratie voor professionals in ouderenwelzijn die wel van iets nieuws houden. Professionals die gelukkig worden van dingen uitproberen en de mensen om hen heen verrassen. Ben je zo’n professional en toevallig op zoek naar inspiratie of iets nieuws? Misschien lijkt je het leuk om samen met ons onderstaande uit te proberen :-)

 

Project Heel Holland Helpt

Van iemand helpen word je gelukkig! Niet alleen biedt het afleiding en plezier, maar het draagt voor veel mensen ook bij aan een gevoel van zingeving en meedoen. Actief blijven door anderen te helpen blijkt zelfs in heel veel gevallen een geducht medicijn tegen eenzaamheid te zijn. Geweldig toch?

Wat kan je doen?

Op dit moment bieden we in samenwerking met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis de mogelijkheid om een steuntje in de rug te bieden aan de mensen die in het ziekenhuis liggen en maar weinig bezoek mogen ontvangen door corona. Ons doel is om deze patiënten op te vrolijken met een lieve kaart of ander creatief werk! Jij kan hieraan bijdragen door samen met ouderen aan de creatieve slag te gaan :-)

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aanmelding ontvang je van ons de Heel Holland Helpt doos. Hierin vind je onderstaande zaken:

  • Een informatiebrief met uitleg over het idee

  • Een videokaart met een filmpje over wie je precies gaat helpen om aan ouderen te laten zien

  • Kaartjes waarop geschreven kan worden 

  • Voorbeelden voor andere creatieve ideeën 

  • Retourenvelop voor de videokaart en de kaartjes of ander creatief werk

 

Samen ga je aan de slag en vul je de retourenvelop met al het creatief werk. Deze stuur je binnen 14 dagen terug. Wij zorgen er samen met het CWZ vervolgens voor dat het werk bij mensen die in het CWZ liggen terecht komt. Vinden jullie het leuk om te weten wie het werk precies heeft gekregen? Laat dan je telefoonnummer achter op de retourenvelop en je krijgt van ons een kort verslagje + een aantal foto’s via Whatsapp!

bottom of page