top of page

CREATIEVE BOX

Omdat je gelukkig wordt van iemand helpen.
creatieve box.png

In Nijmegen zijn er veel mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze in het ziekenhuis liggen, ze zich alleen voelen of maar een hele kleine portemonnee hebben. Vanuit Club Goud willen we deze mensen graag opvrolijken en daar kunnen we jouw hulp heel goed bij gebruiken!

Maak een ziekenhuispatiënt blij

In samenwerking met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen hebben we een actie opgezet om zoveel mogelijk lieve post te verzamelen voor hun patiënten. In de Creatieve Box vind je alles wat je nodig heeft om een lieve kaart te schrijven. We voegen ook creatieve ideeën toe als je het leuk vindt om zelf iets te maken. Een klein zelfgemaakt schilderij, een collage, een kaart in diamond painting en een gebreide muts! Je mag er helemaal zelf voor kiezen wat je gaat maken, niks is te gek! 

 

Als je jouw creatie in de retourenvelop doet (er zit al een postzegel op) en naar ons terugstuurt, zorgen wij dat de kaart bij het ziekenhuis terechtkomt. Op die manier bezorg je een zieke een lief lichtpuntje in een lastige tijd!

De Creatieve Box bevat:

  • 10 kaartjes waarop geschreven kan worden 

  • Voorbeelden van creatieve ideeën

  • Retourenvelop 

 

bottom of page