Ontvang ons gratis artiestenboekje!

Met artiesten bij jou in de buurt die graag optredens geven voor de ouderen op jouw locatie

Gratis artiestenboekje ontvangen? Laat hier je gegevens achter!

Wil je bij jouw (zorg)locatie een Contactloos Buitenconcert organiseren? Dat kan!

We hebben al een heleboel ouderen blij gemaakt met onze concerten, maar nog lang niet alle ouderen in Nederland. Daarom hebben we artiesten gevraagd of zij in een boekje willen, waarin de artiest verteld voor welke prijs en met welk genre zij op locatie komen spelen. Zo kun je als organisatie ook zelf aan de slag! 

Want hoe leuk is het om de ouderen van jouw (zorg)locatie te verrassen met een vrolijke muzikale middag? (Echt heel leuk dus, kunnen wij je vertellen 😊)

We delen de gegevens van de artiesten enkel met zorgorganisaties binnen ons netwerk. Daarom vragen we naar je zorginstelling en telefoonnummer. Mochten we twijfelen of de gegevens kloppen? Dan bellen we je even! Zo niet, dan ontvang je het artiestenboekje binnen twee weken via de mail! 

 

Ben je niet verbonden aan een zorg- of welzijnsorganisatie, maar wil je toch graag het boekje ontvangen? Neem dan even contact met ons op via hallo@clubgoud.com.

Omdat ouderen de afgelopen maanden geen bezoek mochten ontvangen, verraste Club Goud meer dan 15.000 ouderen met ruim 300 Contactloze Buitenconcerten. Benieuwd hoe geweldig zo'n buitenconcert is? Kijk hier terug naar de concerten van de afgelopen maanden:

Om de veiligheid van bewoners, zorgpersoneel, artiesten en vrijwilligers te garanderen hielden we bij onze concerten strikte veiligheidsvoorschriften aan

Kom bij de club:
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • mail-157211_960_720

Club Goud

Waalbandijk 16

6541 AJ Nijmegen

hallo@clubgoud.com

© 2020 Club Goud