top of page

POP-UP EXPO

prikkelende kunstexpo van het Noordbrabants Museum
foto10_edited.jpg
  • wat: coronaproof kunstexpo met replica's van museale topstukken

  • wanneer: juli 2020 - nu

  • waar: o.a. Annenborch, locaties van BrabantZorg en ZZG zorggroep

  • partners: Noordbrabants Museum & FutureTalentFactory

  • status: de expo is beschikbaar voor verhuur

  • impact: 500+ ouderen

De expositie bestaat  uit vijf grote reproducties van de topstukken uit de collectie van het museum. Deze worden in hoge kwaliteit geprint op staande displays van stevig karton. Zo kan iedereen de kunst van dichtbij bekijken.  Bij de EXPO horen ook mooie programmaboekjes met uitleg en opdrachten, hiermee worden ouderen aan het denken gezet en aangemoedigd om met elkaar te praten over de kunstwerken.

Dit zeggen anderen over de pop-up expo:

francis van den broek.jpg

Francis Van den Broek, BrabantZorg

De expo was zeer gebruiksvriendelijk en tot in de puntjes verzorgd, zodat ik na 30 minuten opbouwen al de eerste bewoners kon verwelkomen. En wat zijn de bewoners enthousiast, er wordt met aandacht naar gekeken, herinneringen opgehaald en bewonderd. In deze lastige tijden zijn dit prachtige luchtpuntjes!

IMG_9717.jpg

bewoner woonzorglocatie Nieuwenhagen Den Bosch

Ik geef de expositie een cijfer 10. Ik verlang naar meer!

Joyce van Boxtel.jpg

Joyce van Boxtel, Annenborch

We zijn heel blij met dit mooie initiatief. Ondanks dat niet iedereen van kunst houdt, komen toch veel mensen met bewondering een kijkje nemen. Het geeft gespreksstof merken wij. Wat mensen het mooiste werk vinden? Dat is het doek van Gerard van Spaendonck, de prachtige bloemen worden erg gewaardeerd.

PHOTO-2020-06-11-20-27-32.jpg

Samen sparren? 💡

Boek nu een persoonlijke videocall en krijg gratis inspiratie rondom ouderenwelzijn

Heb je nog vragen over dit project of wil je tips over hoe je het welzijn op jouw locatie anders kan aanpakken? Plan dan een videocall van 30 minuten in waarin ik inspiratie deel en meedenk over jouw uitdagingen. Helemaal gratis en voor niets, je zit hierna nergens aan vast.

Spreek je snel!

Moniek

bottom of page